• همکاری
  • درباره سایت
  • تماس با ما
شهید رحیمی
مجاهد فرهنگی بدون مرز،
شهید سیّد محمدعلی رحیمی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی
  • آشنایی با شهید رحیمی
  • گنجینه فرهنگی
    • اخبار جهان اسلام
    • وحدت اسلامی
      • جریان شناسی
        • آل سعود
        • تشیع انگلیسی
        • وهابیت
      • وحدت از دیدگاه قرآن و روایات
      • وحدت از دیدگاه علمای دین
        • امام خمینی (ره)
        • امام خامنه‌ای (حفظه‌الله)
      • وحدت از دیدگاه اندیشمندان
  • شهید در عصر امروز
  • رسول مولتان
  • ابوذرها نمیمیرند
  • مثل پدرم
  • یادواره
سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴
شهید رحیمی
  • صفحه اصلی
  • آشنایی با شهید رحیمی
  • گنجینه فرهنگی
    • اخبار جهان اسلام
    • وحدت اسلامی
      • جریان شناسی
        • آل سعود
        • تشیع انگلیسی
        • وهابیت
      • وحدت از دیدگاه قرآن و روایات
      • وحدت از دیدگاه علمای دین
        • امام خمینی (ره)
        • امام خامنه‌ای (حفظه‌الله)
      • وحدت از دیدگاه اندیشمندان
  • شهید در عصر امروز
  • رسول مولتان
  • ابوذرها نمیمیرند
  • مثل پدرم
  • یادواره
شهید رحیمی
شهید سیّد محمدعلی رحیمی
۲ آذر ۱۳۹۷
خانه گنجینه فرهنگی اخبار جهان اسلام

عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت بیان داشت:

تعجب اهل تسنن مالزی و سریلانکا از امکانات اهل سنت در ایران

عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با اشاره به سفرش به به اندونزی گفت: در این کشور طی مصاحبه با خبرگزاری رسمی جاکارتا و همچنین در جمع رجعت العلما و جمعیت العلمای این کشور از تعداد مدارس دینی و نماز جمعه های اهل سنت در ایران گفتم که موجب تعجب همگان شد.

تعجب اهل تسنن مالزی و سریلانکا از امکانات اهل سنت در ایران

شیخ خلیل افرا روز جمعه طی سخنانی در نشست شنبه های انقلاب با موضوع «وحدت مذاهب اسلامی» که در محل دبیرخانه شورای نمایندگان ولی فقیه در امور اهل سنت برگزار شد اظهارداشت، خداوند در قرآن کریم می فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِیدًا؛ ای اهل ایمان، متّقی و خدا ترس باشید و همیشه به حقّ و صواب سخن گویید.» و در آیه دیگری می فرماید: « یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا أَنْ تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَهٍ فَتُصْبِحُوا عَلَی مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ؛ ای مؤمنان، هر گاه فاسقی خبری برای شما آورد تحقیق کنید، مبادا از روی نادانی به قومی رنجی رسانید و سخت از کار خود پشیمان گردید.»
وی اضافه کرد: سوال من این است آیا اهل سنت در نظام مقدس جمهوری اسلامی که ۴۰ سال از عمر با برکت خود را سپری کرده، در حریت و آزادی نبوده است؟ از افرادی که جمهوری اسلامی را زیر سوال می برند می پرسم که آیا اهل سنت در ایران در مذایقه است و نسبت به آنان بی عدالتی می شود؟ در جواب باید گفت خدمات و دستاوردهای نظام اسلامی در حوزه اهل سنت بیشتر از شیعیان است و این خدمات در دو بخش مادی و معنوی وجود داشته است.
افرا با اشاره به اینکه در استان بوشهر قبل از انقلاب اسلامی هیچ مدرسه علمیه ای برای اهل سنت وجود نداشت، گفت: برای تحصیل علوم دینی باید به استانهای فارس و هرمزگان می رفتیم که در آنجا نیز تنها ۴ مدرسه وجود داشت اما بعد از انقلاب اسلامی از سال ۷۳ تا به امروز، ۱۲ مدرسه دینی در استان بوشهر تاسیس شده است و مدارس دینی استان های فارس و هرمزگان نیز به ۳۵ مدرسه افزایش یافته است که در مجموع در کل کشور ۳۵۸ مدرسه دینی برای اهل سنت وجود دارد که بسیار باشکوه و زیبا هستند.
عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با اشاره به اینکه فعالیت های مدارس دینی اهل سنت تحت برنامه ریزی و نظارت شورای برنامه ریزی این مدارس روز به روز درحال پیشرفت است، گفت: در جنوب ایران رشته های تخصصی شریعت و فقه و اصول، در قالب دانشگاه های علوم و تفاسیر ارائه می شود و این به برکت نظام جمهوری اسلامی است .
وی اضافه کرد: خدارا شاکریم که امروز در راس رهبری حکومت اسلامی ایران یک فقیه جامع الشرایط به نام امام خامنه ای حضور دارد که به دستور ایشان در سال ۸۶ شورای برنامه ریزی مدارس اهل سنت در کشور تاسیس شد که در استان های مختلف دارای دفتر است و با معاونت های مختلف اعم از آموزش، فرهنگی، مالی، نظارت و ارزیابی و … شبانه روزی در حال خدمت رسانی به اهل سنت است.
افرا گفت: ۱۱ هزار طلبه اهل سنت در حال تحصیل در این مدارس دینی هستند که ۲ هزار مدرس مشغول هدایت و آموزش آنها هستند.
عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با اشاره به خدمات انقلاب اسلامی به مساجد اهل سنت گفت: قبل از انقلاب اسلامی تنها ۴۵ مسجد اهل سنت در استان بوشهر وجود داشت که بعد از انقلاب ۱۵۰ مسجد جدید نیز تاسیس شد که با ساخت و ساز و تعمیرات صورت گرفته، این مساجد زیبایی هایی بسیاری دارند و در مجموع نیز ۱۷ هزار مسجد اهل سنت در کشور فعال است.
وی با اشاره به سفر خود به همراه دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب به کشور اندونزی تصریح کرد: در این کشور طی مصاحبه با خبرگزاری رسمی جاکارتا و همچنین در جمع رجعت العلما و جمعیت العلمای این کشور از تعداد مساجد، مدارس دینی و نماز جمعه های اهل سنت در ایران گفتم که موجب تعجب همگان شد زیرا در شبکه های رادویی و تلویزیونی آنان توسط انسان هایی از خدا بی خبر و بی تحقیق، بدون سند گزارش هایی علیه ایران اسلامی پخش می شود و از وضع بد اهل سنت در کشور خبر می دهند که این مطالب ما با استقبال آنان مواجه شد و تقاضا کردند که در نماز جمعه این کشور خطبه بخوانم و از این رویدادهای ایران گزارشی ارائه کنم.
افرا ادامه داد: در این خطبه از مردم و علمای این کشور دعوت کردم تا به ایران سفر کنند و از امکانات اهل سنت بازدید کنند، همچنین در کشور سریلانکا نیز در جمعیت العلمای آنها گزارشی از این امکانات ارائه دادم که بازهم تعجب آنان را ایجاد کرد.
عضو شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت افزود: نمازجمعه اهل سنت در ایران با دیگر کشورهای جهان متفاوت است، در این نماز جمعه برخلاف دیگر کشورها که خطیب اجازه حرف زدن از آمریکا و اسرائیل را ندارد و اگر حرفی بزند فردای آن روز امنیت و اجازه حضور در کشور را ندارد، خطیب جمعه در حریت و آزادی کامل امکان بحث سیاسی دارد.
وی گفت: وحدت موجود در ایران برگرفته از مشورت و برنامه ریزی است و علاوه بر وحدت میان شیعه و سنی شاهد تعاون میان دو هستیم به طوری که اگر در یک منطقه مسجدی برای اهل سنت ساخته شود، شیعیان کمک می کنند و اگر در جایی برای شیعیان بنایی احداث شود، اهل تسنن کمک می کنند که موجب انس و الفت قلوب میان مسلمانان می شود.
افرا افزود: اعتصام به حبل الله به معنای چنگ زدن به قرآن، کعبه و پیامبر (ص) است و باید این اعتصام را داشته باشیم تا متفرق نشویم.
رئیس شورای افتاء و روحانیت اهل سنت استان بوشهر گفت: به آنان که خدمات ایران اسلامی به اهل تسنن را زیر سوال می برند می گویم: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِیدًا؛ ای اهل ایمان، متّقی و خدا ترس باشید و همیشه به حقّ و صواب سخن گویید.» یعنی سنجیده و دقیق صحبت کنید زیرا اگر انسانی سخن چین و فاسق از ایران برای شما گزارش می دهد، هدف وی را بشناسید زیرا هدف آنان چیزی جزء حسادت نیست.
وی افزود: ما دو نوع دشمن داریم یک دشمن عمومی که آمریکا و اسرائیل هستند و دشمن دیگر خودی است که حسادت می کند و زمانی که وحدت و انسجام کشور را مشاهده می کند، از روی حسادت به دنبال تفرقه افکنی می رود و العیاذ بالله اگر این وحدت از بین برود، امنیت از دست خواهد رفت و این نمازهای جمعه و مساجد را ازدست خواهیم داد.
افرا در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: از خداوند می خواهیم این وحدت ، اخوت و برادری میان مسلمانان را در ایران مستدام و پایدار نگه دارد و طول عمر با عزت به مقام معظم رهبری عنایت فرماید.
منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها: اهل سنتپایه گذار هفته وحدتشیخ خلیل افرامدارس علوم دینی اهل سنتوحدت
مطلب قبلی

آیت‌الله اراکی: انقلاب اسلامی توانسته نمونه برجسته‌ای از وحدت را به جهانیان ارائه دهد/ امام جمعه موقت کنگان: ۱۷ هزار مسجد اهل سنت در ایران فعالیت دارند

مطلب بعدی

وحدت اسلامی، لازمه تحقق توحید است

مرتبط مطالب

وحدت جهان اسلام آرمان مرحوم خسروشاهی بود
اخبار جهان اسلام

وحدت جهان اسلام آرمان مرحوم خسروشاهی بود

۱۵ اسفند ۱۳۹۸
سپهبد سلیمانی، وجود خود را صرف وحدت اسلامی کرد
اخبار جهان اسلام

سپهبد سلیمانی، وجود خود را صرف وحدت اسلامی کرد

۲ اسفند ۱۳۹۸
وهابیت به پایان عمر خود رسیده است
اخبار جهان اسلام

وهابیت به پایان عمر خود رسیده است

۲۲ بهمن ۱۳۹۸
عربستان خائن به امت اسلامی است
اخبار جهان اسلام

عربستان خائن به امت اسلامی است

۷ بهمن ۱۳۹۸
مطلب بعدی
وحدت اسلامی، لازمه تحقق توحید است

وحدت اسلامی، لازمه تحقق توحید است

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنجاه-هشت - چهل-نه =

هدیه رهبر معظم انقلاب

قرآن اهدایی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید ر رحیمی
تصویر قرآن اهدایی رهبر معظم انقلاب
در دیدار با خانواده شهید سیدمحمدعلی رحیمی
در تاریخ ۱۳۷۵/۱۲/۶

سامانه پیامک: ۳۰۰۰۷۰۰۲۲۰

  • صفحه اصلی
  • آشنایی با شهید رحیمی
  • گنجینه فرهنگی
  • شهید در عصر امروز
  • رسول مولتان
  • ابوذرها نمیمیرند
  • مثل پدرم
  • یادواره
بلهسروشایتاگپآی‌گپآپاراتتلگراماینستاگرامیوتیوبفیسبوکتوییترخبرخوان

کلیه حقوق سایت محفوظ و متعلق به خانواده شهید سید محمدعلی رحیمی می‌باشد.
۱۳۹۸ – ۱۳۹۲

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • صفحه اصلی
  • آشنایی با شهید رحیمی
  • گنجینه فرهنگی
    • اخبار جهان اسلام
    • وحدت اسلامی
      • جریان شناسی
      • وحدت از دیدگاه قرآن و روایات
      • وحدت از دیدگاه علمای دین
      • وحدت از دیدگاه اندیشمندان
  • شهید در عصر امروز
  • رسول مولتان
  • ابوذرها نمیمیرند
  • مثل پدرم
  • یادواره