«نظامی بالوغلانوف» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مبارزه ایران با تروریسم با آنچه که عربستان سعودی و متحدانش در این عرصه انجام می دهند، کاملا متفاوت است.
وی گفت: عربستان سعودی و برخی متحدان آن کشور نه تنها با تروریسم مبارزه نمی کنند بلکه در شکل گیری گروه های تروریستی و تقویت این گروه ها نقش مستقیم دارند.
رئیس جامعه شیعیان مسکو افزود: اگر اقدامات و سیاست های این کشورها و همسویی آنها با سیاست های مخرب آمریکا در منطقه خاورمیانه نبود، امروز شاهد این وضعیت خطرناک منطقه و فجایع انسانی در کشورهایی همچون سوریه و یمن نبودیم.
وی ادامه داد: باید اقدامات ایران در عرصه مبارزه با تروریسم و جریان تکفیری الگو قرار گیرد و سیاست تقسیم تروریست ها به گروه های خودی و تروریست های خطرناک منسوخ شود.
شخصیت مسلمان روسیه با بیان اینکه ایران در تامین امنیت خاورمیانه بازیگر فعال است، اظهار داشت: اگر تلاش های ایران و روسیه دو کشور بزرگ و مقتدر نبود، امروز گروه تروریستی داعش در جهان یکه تازی می کرد.
وی افزود: اما اقدامات این دو کشور در سوریه قدرت عملیاتی را از گروه تروریستی داعش گرفت و آن را زمین گیر کرد وباید به همین صورت با گروه های تروریستی دیگر که از سوی آمریکا و متحدانش آشکارا یا پنهانی حمایت می شوند، مقابله کرد.
سامانه پیامک: ۳۰۰۰۷۰۰۲۲۰